понеделник, 19 август 2013 г.

;)Colour Elixir 630 Eternal Flame, Max Factor

     От серията червила Colour Elixir на Max Factor в момента използвам няколко цвята: 510 English Rose, 630 Eternal Flame, 685 Mulberry, 730 Flushed Fuchsia.
     Помня, че когато видях за първи път златните им опаковки исках да имам всички цветове.
     Colour Elixir е хидратиращо червило с копринени протеини за брилянтен цвят.
     Част от цветовете са с перлени частички, а други без, така че има варианти за всеки стил и вкус.Имат добра пигментираност и доста добра трайност, без да имат претенция за дълготраен продукт.
     При червилата, както знаете нещата са много индивидуални и в зависимост от естествения цвят на устните изглеждат на всеки различно.Като добавим цвета на кожата, косата и очите....избора изглежда съвсем труден.:)
     Когато избирам цвят обикновено нанасям плътен слой на пръста си и приближавам към лицето, за да получа представа как бих изглеждала с него.Е имам и недотолкова успешни избори, и в такъв случай правя подарък на близка приятелка, за да го използва с удоволствие.:)
     Много ми харесва да смесвам различни цветове, за да получа друг цвят или да направя акцент върху устните.Понякога нанасям по-леко червилото за по-естествен цвят, най-лесно контролирам наситеността на цвета при нанасяне с четка.
     Днес ще Ви представя Colour Elixir 630 Eternal Flame.Много приятен цвят с розов нюанс.



    Надявам се да съм била полезна :)

4 коментара:

  1. Прекрасен цвят! :)
    Страхотен блог,имаш си нова последователка ;)
    http://dreamsof-beauty.blogspot.com/

    ОтговорИзтриване
  2. Този нюанс изглежда доста функционален - елегантен, но ненатрапчив. :) Току-що разглеждах останалите и си набелязах Pink Brandy и Bewitching Coral, скоро ще посетя някой магазин, за да ги видя и на живо. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. И двата цвята, които си харесала са ми също любими.Bewitching Coral е и доста плътен, като цвят.:)

      Изтриване