вторник, 18 февруари 2014 г.

;) Pinks Beauty Box - февруари



 

 Привет!
     За любопитните две бързи снимки и опис на съдържанието, а по-късно и мнение.....за Pinks Beauty Box - февруари
     На първо четене не особено очарована от съдържанието на кутията, което не означава, че на Вас няма да Ви допадне.:)



Съдържание:

1.BB крем Hydreane, La Roche-Posay - цвят medium - т.е. неподходящ за моя тен.:(
2.Macadamia Deep Repair маска - 2х15 ml - Ще използвам :)
3.Wet n wild Eyeshadow mono, 1.5 gr в светъл цвят за хайлат под веждите или в ъгъла на окото.
4.Scottish Fine Soaps Poetica, крем за тяло 5ml
5.AboPharma L-Carnitine 15 капсули -Ще употребя все пак за месеца на любовта трябва да сме в добра форма ;)
6.Revive Snails Extract крем за лице, 3х2ml.Има и опция за 10% отстъпка при покупка на продукти от www.revivecosmetics.eu -  Ще използвам тестерите или подаря :)
7.Огледалце
8.La Roche-Posay най-нов каталог с информация и семпли от гамите за лице.Може да го получите от избрани аптеки.До 15.04.2014г. при покупка на продукт за лице, получавате комплект с мини продукти La Roche-Posay за чувствителната кожа на лицето и тялото.

Поздрави :)



2 коментара:

  1. На мен ми хареса :) Леко завидях за твоите сенки, които са бежово-кафявата гама - при мен е синьо, каквото не ползвам, но ще подаря.. Исках само да спомена, че ВВ крема на Ла Роше е много фин, почти не оставя цвят като "се размаже", колкото и тъмен да изглежда първоначално, аз съм с доста светла кожа, така че предполагам и при теб ще върши работа, опитай.. Попива бързо (но аз съм със суха кожа), има приятен аромат - това на прима виста от едно .."мацване". На маската на Макадамия и аз се зарадвах, особено, че е по 15мл мострата (дълга ми е косата), на таблетките също - имам нужда, въпреки че първоначално им се смях.. Всъщност от цялата кутия най-безумното ми се стори крема за тяло - 5мл... Вярно е, че съм доста понапълняла зимата и кожата ми е по-суха и "гълта" по-големи количества ... но тези 5мл не знам за коя част от тялото ще стигнат :)) Като прибавя, че са сменили и куриерската фирма - с тип Топ имах големи проблеми... всъщност съм доволна. Е, тази кутия не може да се мери с първите, но .. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. :) Мерси дългия коментар.Ще опитам BB крема, щом е толкова лек.Пробвах го леко на ръката и ми се стори тъмен.
      Сините сенки може да пробваш, като акцент за очертаване на долния клепач.На мен ми се паднаха много светли сенки златисто-бели, перлени, за под вежда и вътрешен ъгъл на окото са чудесни.
      И аз се развеселих с таблетките, асоциацията ми беше, че те са най-любовното нещо в кутията, в унисон със заглавието й този месец :)
      Крема за тяло 5ml мисля, че ще е достатъчен за едно намазване, дори и не цялостно :)
      За смяната на куриерската фирма съм много доволна естествено.

      Изтриване