събота, 7 септември 2013 г.

;) Summer favorites ...



  1.Max Factor Bronzing Powder 02, по-подробно за бронзиращата пудра съм писала тук
  2.Max Factor фдт Facefinity All Day Flawless 3 in 1.Дълготраен и матиращ фон дьо тен.Съвсем малко количество е достатъчно за постигане на естествена визия.Икономичен.Идеален за смесената ми кожа.
  3.Max Factor фдт Xperience.Много любим, хидратира кожата, изравнява тена и придава кадифен завършек.Сега мисля да опитам и CC крема на Max Factor. :)
  4.Max Factor Flipstick Salsa Red
  5.Max Factor Colour Elixir Eternal Flame 630, за него може да прочетете тук
  6.Max Factor Eye Brightening for green eyes, снимка върху миглите ми тук
  7.Inglot, Freedom System Lipstick 20, от Pinks Beauty Box - юни
  8.Artdeco, Tribal Sunset, Baked Eyeshadow 23 marbled green, снимка тук
  9.Artdeco, Tribal Sunset, Bronzing Glow Blusher, за него съм писала тук


Два розови хайлайтъра съкровища :)
 10.Collistar, Light creator, Highlighting all over face-eyes-lips
 11.Mac, Mineralize Skinfinish, Lust


  12.B.U. soft skin, tiare blossom extract.Дезодоранта харесах още миналото лято, но и сега ми е любим.Използвам го редовно.
  13.Palmer's, Cocoa Butter Formula, Skin Therapy Oil, за лице и тяло.Според описанието"Терапията е за лечение на белези и стрии, увредена кожа, за премахване на пигментни петна, изглаждане и изравняване на тена, подхранване на суха и дехидратирана кожа, както и за лечение на бръчки......".Хареса ми, че продукта е мултифункционален.За сега го използвам основно вместо нощен крем.След време ще имам по-богати впечатления от употребата му.
Друго сухо мултифункционално олио, което обожавам е Huile Prodigieuse Nuxe.  :)



  14.Lakme, Crunchy hairspray
  15.Ducray, Extra-Doux шампоан за честа употреба и деликатна коса
   Боядисвам косата си и използвам стилизиращи продукти отдавна.Продуктите за коса избрах, след като имах проблем със скалпа.Досега не съм се сблъсквала с подобни проблеми.
   Избрах лака за коса Lacme Crunchy, като по-щадящ, доколкото може да има изобщо такъв стилизиращ продукт.Има приятен аромат.
   Шампоана Ducray Extra-Doux попадна пред очите ми в промоционална опаковка 1+1 и реших да го пробвам.Добре измива косата ми, подходящ е за честа употреба.Доволна съм.

   16.Слънцезащитните продукти на Avene бяха с мен.За тях съм писала тук и тук

и едно лятно разочарование за моята кожа....след многото прекрасни отзиви за сухото олио на Bioderma Photoderm Bronz, SPF 30 реших да го опитам и да придобия прекрасен тен.Много ми хареса, че олиото има висок слънцезащитен фактор.
   Пак казвам, че мнението се отнася само за моята кожа....Със светла кожа съм и въпреки високия слънцезащитен фактор на продукта.....получих слънчева алергия още след първото излагане на слънце.Обикновено слънчева алергия и неестетичен обрив получавам в зоната на деколтето и то не винаги.Тази година алергията засегна цялото ми тяло /без лицето/ и не можах да получа прекрасен тен.

 Ако Ви интересува някой продукт ще допълня публикацията с още информация :)
 Поздрави :)

2 коментара: