събота, 12 октомври 2013 г.

;) Empties



1. Nuxe, Reve de Miel, Подхранващ крем за ръце и нокти, 75ml.
   Много приятен продукт, хидратира, попива бързо и мирише разкошно :)
   Взех го преди почти година с подарък балсам за устни Reve de Miel в малко симпатично бурканче, 15g. Балсамчето за устни все още не е empty. :)

2. Magnesium Scrub Gel, Магнезиев скраб/пилинг за лице и тяло.Чист натурален козметичен продукт, който компенсира дефицита на магнезий в организма.
    Използвам го дълго време само за лицето веднъж седмично.След нанaсяне се изчаква 5-10 минути и се отмива с вода.Честно казано не съм изчаквала 10 минути :) Малко щипе на кожата и много трябва да се внимава да не попадне в очите или да не похапнете от него.:)
    Вече започвам нова опаковка.:)

3. Ducray, Extra-Doux шампоан за честа употреба и деликатна коса, за него писах в Summer favorites
    Все още се намира в промоционална опаковка 1+1.

4. Bioderma, Sensibio Light, 40ml.Дневен хидратиращ лек крем за нормална до смесена чувствителна кожа.Приятно кремче, попива бързо не омазнява кожата.
 
 5. Към хидратиращия крем на Bioderma имаше подарък  Sensibio H2O Мицеларна вода, 100ml.
     Използвах я за допочистване на грима от очите.Аз лично само с мицеларна вода не мога да се дегримирам. :) Използвам мицеларните води по-скоро, като тоник за лице.

и два продукта от Pinks Beauty Box - септември

6. John Frieda Luxurious Volume шампоан, 50ml. Придава обем, но не съм особено впечатлена от шампоана.Косата ми е ужасно капризна тази година..... 

7.Bioderma Matricium, 5 стерилни дози за регенериране на кожата.Подпомагат възстановяването на кожните клетки и тъкани.
   Използвах дозичките сутрин и вечер.Една доза използвах за две нанасяния.След отваряне дозата може да се използва в рамките на 12 часа.За толкова кратко време едва ли може да се забележи кой знае какъв ефект.При мен резултата е избистряне тена на лицето.:)

Поздрави :)

Няма коментари:

Публикуване на коментар